Veikkausliigan Haastajasarja potkaistaan käyntiin sunnuntaina!

20220916-083615WhatsApp-Image-2022-09-16-at-11.23.04

Veikkausliigan Haastajasarja potkaistaan käyntiin tänä sunnuntaina, kun VPS matkaa Tampereelle kohtaamaan Ilveksen. VPS pelaa Haastajasarjassa viisi ottelua, ja vastustajat ovat Ilveksen lisäksi FC Lahti, HIFK, AC Oulu ja IFK Mariehamn. Näistä kaksi ottelua pelataan VPS:n kotona, kun HIFK saapuu Lemonsoft Stadionille 2. lokakuuta ja AC Oulu heti seuraavalla viikolla 8. lokakuuta. Varmista lippusi huippujännittäviin Haastajasarjan otteluihin jo ennakkoon täältä.


Haastajasarjaan lähdetään erittäin mielenkiintoisista lähtökohdista. Alemman loppusarjan ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet pääsevät mukaan Veikkausliigan eurolopputurnaukseen kilpailemaan karsintapaikasta UEFA:n Konferenssiliigaan, jonka lisäksi viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa Ykköseen ja toiseksi viimeinen joukkue jatkaa putoamiskarsintaan. VPS on tällä hetkellä kolme pistettä jäljessä viimeisestä eurokarsintapaikasta, kun taas putoamiskarsintapaikkaa pitävä FC Lahti on neljä pistettä Vepsua jäljessä. 


Saavu siis Hietalahteen kannustamaan VPS voittoon lokakuun huipputärkeissä kotiotteluissa. Kaikki Veikkausliigan ottelut ovat nähtävissä myös Ruutu+ palvelusta. 

Kareem Moses valittu edustamaan Trinidad ja Tobago...
Tarkennus VPS – AC Oulu -ottelun alkamisaikaan
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio