Kareem Moses valittu edustamaan Trinidad ja Tobagoa!

20220916-170649moses_maajoukkue

VPS:n puolustaja Kareem Moses on valittu edustamaan maajoukkuettaan Trinidad ja Tobagoa Thaimaassa pelattavassa King's Cupissa. Viimeksi Moses pelasi Trinidad ja Tobagon paidassa kesäkuussa CONCACAF Nations Leaguessa, jolloin hän pelasi täyden ysikymppisen kolmessa ottelussa.


22-25.9. pelattava King's Cup on neljän joukkueen turnaus, johon osallistuu Trinidad ja Tobagon lisäksi Malesia ja Tadžikistan, sekä isäntämaa Thaimaa. Moses tulee joukkueineen kohtaamaan turnauksen avausottelussa Tadžikistanin, ja ottelun voittaja jatkaa finaaliin kohtaamaan Thaimaa – Malesia ottelun voittajan, kun taas häviäjä kohtaa edellä mainitun ottelun häviäjän pronssiottelussa.


Moses lähtee erittäin hyvin mielin edustamaan jälleen maatansa.


– Ensinnäkin kiitän Jumalaa tästä mahdollisuudesta, koska ilman häntä en ole mitään. On todellinen kunnia ja etuoikeus edustaa maatani ja pelata kansallislippuni väreissä. Olen myös erittäin ylpeä itsestäni, sillä tämä on minulle jo kolmas valinta maajoukkueeseen tänä vuonna.


Moses lähtee King's Cup -turnaukseen luottavaisin mielin, vaikka ennakoikin siitä tasaista.


– Odotukseni turnauksen suhteen ovat, että se ei tule olemaan helppoa. Kaikki joukkueet ovat hyviä ja kaikilla joukkueilla on laadukkaita pelaajia. Uskon, että turnaus tulee olemaan hyvä testi meille.


– Mitä tulee minuun, niin olen erittäin innoissani ja valmis pelaamaan sekä esittelemään taitojani, sillä koskaan ei tiedä kuka katsoo otteluita. Toivon, että vahvoilla esityksillä voin auttaa joukkuetta voittamaan koko turnauksen, mutta myös saada mahdollisuuden tulla valituksi ensi vuoden Nations League -peleihin.


VPS onnittelee Mosesia valinnasta maajoukkueeseen! 

VPS matkaa Tampereelle kohtaamaan Ilveksen Haastaj...
Veikkausliigan Haastajasarja potkaistaan käyntiin ...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio