VPS hakee sunnuntaina paluuta voittojen tielle

20220823-102503280822_VPS-HIFK_eventwwwgigantti_1920x1080
VPS pelaa sunnuntaina 28. elokuuta toisen peräkkäisen kotiottelunsa, kun Veikkausliigan viimeistä sijaa pitävä HIFK saapuu vieraaksi Hietalahteen.

VPS:n viime ottelut ovat sujuneet varsin ailahtelevasti ja viimeiseen kolmeen kierrokseen mahtuukin voitto, tasapeli sekä tappio. Kolme kierrosta sitten VPS otti komean 3–0 kotivoiton Ilveksestä, jonka jälkeen joukkue matkasi Turkuun FC Interin vieraaksi, mistä mukaan tarttui yksi piste 1–1 tasapelillä. Viime kierroksella VPS taipui kotonaan vaihderikkaan ottelun päätteeksi FC Lahdelle numeroin 2–3. Nyt on siis sauma palata takaisin kotivoittojen tielle.

Kun Veikkausliigan runkosarjaa on jäljellä enään kolme kierrosta, löytyy VPS:ltä 21 pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukon yhdeksänteen sijaan. VPS on edelleen koko Veikkausliigan eniten maaleja tehtaillut joukkue, ja viime kierroksilla maalintekovastuuta ovat kantaneet esimerkiksi kymmenellä osumalla Veikkausliigan maalitilaston toista sijaa pitävä Kalle Multanen ja viimeisessä kahdessa ottelussa maalin viimeistellyt Joonas Vahtera. Multasella onkin sunnuntaina loistava paikka päästä jopa maalipörssin kärkeen, sillä ykköspaikkaa pitävältä Lee Irwiniltä löytyy vain yksi maali enemmän kuin Multaselta.

Toimintaa ei VPS:n kotipeleistä ole puuttunut, sillä viimeisessä neljässä VPS:n kotiottelussa on syntynyt keskimäärin yli neljä maalia. Viimeksi VPS kohtasi sunnuntain vastustajan HIFK:n kesäkuussa, kun joukkue haki Helsingistä komean 1–5 vierasvoiton. 

Mitä käy tällä kertaa, kun Vepsu pääsee kohtaamaan HIFK:n Hietalahdessa?

Tervetuloa kannustamaan VPS voittoon!

Ottelu alkaa kello 18.00 ja liput ovat ostettavissa ennakkoon täältä!

Tule mukaan Seinäjoelle kannustamaan Vepsu voittoo...
Otteluraportti: VPS – FC Lahti
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio