VPS on huomioitu jälleen Veikkausliigan kuukauden joukkueen valinnoissa!

kk-joukkue-www-08-23

VPS:n upea tuloksellinen taival ja jatkuva voittoputki on kantanut hedelmäänsä myös Veikkausliigan elokuun joukkueen valintoihin. Kuukauden pelaajan sekä kuukauden valmentajan valinnat menevät myös jälleen tuttuun osoitteeseen, kun heinäkuussa palkinnot voittaneet Jussi Nuorela ja Peter Michael tähdittävät valintoja toista kuukautta peräkkäin.

Elokuun joukkueeseen on valittu kolme Vepsu-pelaajaa. Joukkueen tuorein vahvistus, australialaishyökkääjä Harry Sawyer, tähdittää joukkueen hyökkäystä yhdessä VPS-maalitykin Peter Michaelin kanssa. Joukkueen puolustukseen on valittu myös Vepsun oma Miika Niemi, joka on ottanut loppukaudesta aiempaa isompaa roolia puolustuslinjan loukkaantumisten ja poissaolojen merkeissä.
 
Veikkausliigan elokuun joukkueen 3-4-3 muodostelmassa muita valittuja Vepsun ulkopuolelta ovat FC Hongasta maalivahti Maksim Rudakov sekä keskikenttä Roman Eremenko, FC Interin puolustaja Mikael Almen, HJK:sta kippari Miro Tenho, sekä isoissa rooleissa olleet Kevin Kouassivi-Benissan ja Tuomas Ollilla, KuPSin Eilton Jr. sekä FC Hakan Elias Mastokangas.
 
VPS:n valitut Veikkausliigan elokuun joukkueeseen:
Puolustaja - Miika Niemi
Hyökkääjä - Harry Sawyer
Hyökkääjä - Peter Michael
 
Elokuun pelaaja: Peter Michael (VPS)
Elokuun valmentaja: Jussi Nuorela (VPS)

Teppo Marttinen jatkaa Vepsussa!
Veikkausliigan mestaruussarjan otteluohjelma on ju...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio