Otteluennakko: Tervarit-j - VPS | Suomen Cup

260423_tervarit-vps_www_1920x1080

VPS kohtaa 26.4. Kolmosessa pelaavan Tervarit-j:n Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Vepsu matkustaa Ouluun keskiviikkona, ja pelaa liigaottelun kotonaan Honkaa vastaan lauantaina, joten pelit tapahtuvat varsin lyhyen ajanjakson aikana.

 

VPS on aloittanut liigakautensa ottamalla kolmesta ensimmäisestä ottelusta yhden pisteen. Joukkue on toistaiseksi pelannut tasapelin FC Lahtea vastaan, ja kärsinyt kaksi tappiota HJK:lle peräkkäin. Pelillisestä näkökulmasta joukkueen toiminta on ollut suhteellisen hyvää, mutta hyökkäyspelin tehokkuus on ollut vaisua. VPS:n puolustuspeli on toiminut hienosti, mutta esimerkiksi häviöissä HJK:ta vastaan, puolustuspeli on osittain kärsinyt kriittisissä paikoissa.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ei ole joukkueen kanssa tyytyväinen kauden aloitukseen, vaikka pelillisesti Vepsu on suoriutunut suhteellisen hyvin.

- Pelillisesti sujunut ihan ok. Tietysti kohtasimme Klubin kaksi kertaa peräkkäin lyhyessä ajassa, joka oli joukkueelle haastava aloitus. Suorituksillamme emme valitettavasti saaneet kyseisistä peleistä mitään. Emme voi olla tyytyväisiä siihen, että kolmesta ensimmäisestä ottelusta olemme ottaneet vain yhden pisteen, vaikka tiedossa oli, että kauden aloitus on meille haastava. Tulokset eivät kerro kaikkea suorituksistamme.

 

Suomen Cupin ottelu tuo hyvää harjoitusta myös Veikkausliiga-kautta varten. Suomen Cupissa pelataan ”kerrasta poikki”-tyylisesti, ja joukkueet etenevät voitosta aina seuraavalle kierrokselle. Viime kaudella VPS eteni Suomen Cupissa 6. kierrokselle, jossa se kaatui HJK:lle rangaistuspotkukilpailussa.

- Suomen Cup on mielenkiintoinen kilpailu, ja niin sanotusti ”lyhin matka Eurooppaan”. Cupissa pelataan kerrasta poikki, joka tuo aina lisää mielenkiintoa. Alkukierros antaa aina oman värinsä, kun pelaamme alasarjajoukkueita vastaan. On hyvä, että pystymme Cupin peleissä kierrättämään joukkuetta, jotta saamme peliaikaa myös niille, jotka ovat pelanneet liigassa vähemmän. Keskiviikkona matkustamamme Ouluun, ja lauantaina kohtaamme heti Hongan kotona, joten tilanne ei ole tietenkään ideaali lyhyen palautumisjakson takia, Nuorela myöntää.

 

VPS kohtasi Tervarit-j:n ja JS Herculesin yhteisjoukkueen, Hercules U20:n viime kaudella Suomen Cupissa kolmannella kierroksella. Silloisessa pelissä VPS voitti vieraissa selkeästi 8–0, ja osoitti täten olevan monta sarjapykälää parempi joukkue. Tervarit-j on kuitenkin uudistunut joukkue, jolla on kokoonpanossa runsaasti tuoreita jalkoja.

- Ottelu tulee alkuun varmasti olemaan tiukkaa vääntöä. Ottelu on vastustajalle yksi kauden isoimpia pelejä, ja tiedämme, että heillä on halu näyttää mihin heidän joukkueensa kykenee liigajoukkuetta vastaan. Hauskaa sinänsä, että viime vuonna kohtasimme Tervarit samaan aikaan samalla tavalla. Silloin voitimme selkeästi, eikä tälläkään kertaa meillä ole muuta vaihtoehtoa. Meidän on voitettava peli, ja toivomme, että ottelu ratkeaa suhteellisen ajoissa, ettei joukkueen tarvitse puristaa liikaa sen aikana, Nuorela summaa.

 

VPS kohtaa Tervarit-j:n Oulussa Heinäpään jalkapallohallissa. Ottelu pelataan keskiviikkona 26.4., ja peli vihelletään käyntiin kello 18:00. Ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

Katso ennakko tästä!

 

Tervarit-j – VPS

 

Suomen Cup

 

Heinäpään jalkapallohalli, Oulu

 

26.4.2023 klo 18:00

Otteluraportti: Tervarit-j - VPS | Suomen Cup
Roni Hudd jatkaa kasvattajaseurassaan Vepsussa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio