VPS matkaa Tampereelle kohtaamaan Ilveksen Haastajasarjan avauksessa

20220917-162638WhatsApp-Image-2022-09-16-at-11.37.20

VPS matkaa huomenna Tampereen Ratinan stadionille, kun Veikkausliigan Haastajasarjan avausottelussa vastaan asettuu Ilves.


VPS ja Ilves ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella. Ensin VPS kaatui Ilvekselle alkukaudesta Ratinalla numeroin 3–2, mutta viimeisin ottelu päättyi elokuussa VPS:n puhtaaseen 3–0 voittoon Hietalahdessa. Tämä voitto Ilveksestä oli samalla VPS:n viimeisin voitto, ja tämän jälkeen Vepsu on hävinnyt kolme ottelua ja pelannut kaksi tasapeliä. Joukkueella onkin varmasti nyt erittäin kova halu päästä takaisin voittojen tielle, varsinkin kun pelataan erittäin pisteistä. Marginaalit Haastajasarjassa ovat nimittäin erittäin pienet, sillä tällä hetkellä viimeistä eurokarsintapaikkaa pitävä Ilves johtaa Vepsua vain kolmella pisteellä, mutta samalla myös putoamiskarsintaan on etumatkaa vain neljä pistettä.


Kokoonpanon osalta VPS on edelleen ilman pelikiellossa olevaa Juhani Pikkaraista. Tämän lisäksi myös Kareem Mosesin korttitili täyttyi viime kierroksella, joten myös hän on poissa huomisesta ottelusta. Hyvät uutiset kuitenkin ovat, että viime ottelusta sivussa ollut Tyler Reid on takaisin kokoonpanossa.


Huomisen vastustajan Ilveksen viimeisin voitto tuli neljä kierrosta sitten IFK Mariehamnia vastaan 1–5 tuloksella. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt yhden ottelun ja pelannut kaksi tasapeliä. Vastustajat ovat kuitenkin olleet kovatasoisia ja viimeiset kaksi tasapeliä ovatkin tulleet KuPS:ia ja FC Interiä vastaan. Toni Kallion luotsaaman joukkueen avainpelaajia ovat esimerkiksi Veikkausliigan tähtipelaajiin kuuluva Petteri Pennanen, VPS:n paidassakin pelannut maalivahti Rasmus Leislahti, viime kauden maalikuningas Ariel "Tuco" Ngueukam, sekä kesän uudet hankinnat hyökkääjä Adam Larsson ja laitapuolustaja Najeeb Yakubu.


- Nyt alkaa meidän viisi finaaliamme. Tietenkin vähän erilaiset olosuhteet mennä nurmelle taas pelaamaan, kun olemme pelanneet tässä jonkin aikaa tekonurmella. Niin kuin sanoin niin nyt alkaa meidän viisi finaaliamme. Todella tärkeitä pelejä ja niihin ollaan pyritty nyt valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä on viimeinen peli ennen maaottelutaukoa, joten tähän on nyt hyvä ladata kaikki mitä löytyy, kertoo VPS:n valmentaja Henri Sillanpää.


- Siitä (viime ottelusta Ilvestä vastaan Ratinalla) jäi paljon parannettavaa ja kotona olemme pystyneet Ilveksen voittamaan. Kun onnistumme omassa pelissä, niin meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa, Sillanpää jatkaa.


Ottelu alkaa kello 16.00 ja on katsottavissa Ruutu+ palvelusta! Muista myös varmistaa paikkasi lokakuun huipputärkeistä kahdesta kotiottelusta ostamalla lippusi ennakkoon täältä.


VPS Kokoonpano:

1 Oskari Forsman

2 Josep Nuorela

4 Jesper Engström

5 Mikko Pitkänen

7 Aleksi Pahkasalo

9 Riku Jääskä

10 Steven Morrissey

14 Tete Yengi

17 Kalle Multanen

20 Tyler Reid

21 Prosper Ahiabu

22 Joonas Immonen

23 Miika Niemi

25 Samuel Lindeman

28 Roni Hudd

30 Joonas Vahtera

77 Samu Alanko


Ilves – VPS

Veikkausliiga

Ratinan Stadion, Tampere

18.9.2022 klo 16.00 

VPS hakee tärkeät kolme pistettä Tampereelta!
Kareem Moses valittu edustamaan Trinidad ja Tobago...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio