Otteluennakko: AC Oulu - VPS

20220701-113020020722_ac_oulu-vps_www

VPS jatkaa Veikkausliigaotteluitaan huomenna, kun se kohtaa vieraissa AC Oulun. Joukkueet kohtasivat tällä kaudella kertaalleen Hietalahdessa, kun Veikkausliigan avauskierroksen kamppailu päättyi 2–2 tasapeliin.


VPS:llä on viimeisestä kahdesta ottelustaan takana voitto sekä häviö. Toissakierroksella joukkue kävi Helsingissä hakemassa 1–5 vierasvoiton HIFK:stä, ja tällöin Vepsun maalintekijöinä toimivat Aleksi Pahkasalo, Kalle Multanen, Roni Hudd, sekä kaksi maalia iskenyt Steven Morrissey. Tämän jälkeen joukkue palasi Hietalahteen, missä se viime viikolla kärsi tiukan 0–1 tappion FC Hongalle. Sarjataulukossa VPS majailee sijalla kahdeksan 13 pisteellä.


Huomisen vastustajan AC Oulun viimeiset kaksi ottelua ovat olleet Veikkausliigan kahta kärkijoukkuetta vastaan. Ensin Oulu kävi hakemassa erittäin vakuuttavan 0–1 vierasvoiton viime kauden suomenmestarista HJK:sta, jonka jälkeen joukkue matkasi Kuopioon KuPS:n vieraaksi. AC Oulun ensimmäisen puoliajan johtoasemasta huolimatta ottelu päättyi KuPS:n 2–1 voittoon. Ricardo Duarten luotsaaman ryhmän avainpelaajiin kuuluu esimerkiksi erittäin kokenut kapteeni Rafinha, englantilaismaalivahti Calum Ward, kuusi maalia tällä kaudella viimeistellyt Michael López, laitapuolustaja Rafael Floro, sekä täksi kaudeksi Ouluun siirtynyt tähtihankinta Moshtagh Yaghoubi. AC Oululla on viisi pistettä enemmän kuin VPS:llä, mutta myös pelattuja otteluita löytyy yksi enemmän.


– Oikein hyvät fiilikset. Ollaan treenattu kuumilla keleillä koko viikko ja huomennakin varmaan luvattu vielä kuumempaa keliä. Tulee varmaan fyysisesti aika raskas peli, mutta olemme valmistautuneet hyvin ja koko joukkue on valmiina koitokseen, VPS:n toppari Juhani Pikkarainen kertoo.


– Oulu on hyvässä vireessä tällä hetkellä. He ovat pelanneet hyvää jalkapalloa ja ovat nyt taas kotikentällä pitkästä aikaa. Me lähdemme tietenkin yrittämään estämään heidän hyvää virettään, jotta he eivät saisi peliä rullaamaan. Me menemme kovaa kiinni ja yritämme saada siitä kovatempoista peliä meille, Pikkarainen jatkaa.


– Oulu on pelannut tuloksellisesti tosi hyvin ja heillä on aika paljon pisteitä tällä hetkellä. Tulee varmasti mielenkiintoinen peli. Oululla on siellä 20-vuotisjuhlat päällä ja he varmaan yrittävät saada paljon ihmisiä katsomoon. Heillä on tietysti kova halu näyttää kotijoukkueena, ettei tämä alkukausi ole mennyt niin sanotusti tuurin puolelle. Uskon kyllä, että olemme valmiita haastamaan tosissaan huomenna, Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorela ennakoi.


Ottelu alkaa kello 17.00 ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!


AC Oulu – VPS

Veikkausliiga

Raatin stadion, Oulu

2.7.2022. klo 17.00 

Kolme pistettä Oulusta vakuuttavalla voitolla!
Otteluraportti: VPS – FC Honka
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio