VPS taistelee huomenna paikasta eurolopputurnauksessa

161022_IFKM-VPSeventwwwgigantti_1920x1080px

VPS matkaa huomenna sunnuntaina 16. lokakuuta kohtaamaan IFK Mariehamnin kauden viimeisessä ottelussa. Otteluun on selvät asetelmat. Voitolla tai tasapelillä VPS pääsee eurolopputurnaukseen, jonka voittajalle on tarjolla karsintapaikka UEFA:n Konferenssiliigaan, kun taas häviö tarkoittaisi yhdeksännettä sijaa ja kauden päättymistä.

 

VPS on ollut viime aikoina loistavassa vireessä, ja se on voittanut kaikki Veikkausliigan Haastajasarjan neljä otteluaan. Viime kierroksella joukkue kaatoi kotonaan AC Oulun numeroin 2–1 Joonas Vahteran ja Riku Jääskän maaleilla. Puolustus on myös toiminut loistavasti, ja viimeiseen kolmeen otteluun VPS onkin päästänyt vain yhden maalin.

 

VPS:n tavoin myös IFK Mariehamn on ollut kovassa vireessä viime aikoina. Joukkueella on voitto viimeisestä kahdesta ottelustaan, joista molemmat tulivat 3–2 tuloksella. Huomisessa ottelussa kannattaa IFK Mariehamnin joukkueesta pitää silmällä erityisesti hurjassa vireessä olevia hyökkääjiä John Owoeria ja Cledson Carvalho Da Silvaa. Owoeri on viimeistellyt viimeiseen viiteen otteluun kuusi maalia ja ”Dé” viimeiseen neljään otteluun neljä maalia.

 

Joukkueet ovat kohdanneet jo aikaisemmin tällä kaudella kahdesti, joista molemmat ottelut ovat päättyynet vierasvoittoihin. Ensimmäinen kamppailu päättyi IFK Mariehamnin kotona Vepsun 1–3 voittoon, kun taas heinäkuussa VPS taipui IFK Mariehamnille kotonaan 1–3 numeroin.  

 

- Kyllä me lähdemme voitosta pelaamaan ja pelaamaan sitä omaa peliä. Sitten me nähdään, kun tuomari viheltää lopuksi pilliin, että mikä se tulos on ja mihin se sitten riittää. Kaikki ollaan valmistauduttu siihen, että pelit jatkuvat ja sitä me lähdetään tavoittelemaan. Se on meidän ainoa tavoite, että ensi keskiviikkona pelataan, VPS:n valmentaja Henri Sillanpää toteaa.

 

Ottelu alkaa kello 15.00 ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

IFK Mariehamn – VPS

Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

16.10.2022 klo 15.00

VPS etenee eurolopputurnaukseen!
Akon Kuek ja Felix Friberg jatkavat Vaasan Pallose...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio