Jerry Voutilainen jatkaa VPS-paidassa myös kaudella 2020

Jerryoptio

Vaasan Palloseura on käyttänyt Jerry Voutilaisen pelaajasopimukseen sisältyneen option. Option myötä Voutilainen edustaa Vepsua myös kaudella 2020.

Voutilainen on kuulunut VPS:n tärkeimpien pelaajien joukkoon viime vuosina. Keskikenttätaituri siirtyi Vaasan Palloseuraan KuPSista jo vuonna 2015. Voutilainen on nauttinut ajastaan Vaasassa.

- Hyvä fiilis sopimuksesta. Olen viihtynyt Vaasassa ja perheenikin tykkää olla täällä. Tämä on sopivan rauhallinen kaupunki, keskikenttäpelaaja kertoo.

24-vuotias Voutilainen pystyy pelaamaan keskikentällä monissa eri rooleissa. Tämän vuoden Suomen Cupissa mies on päässyt pelaamaan hyökkäävämmässä roolissa, jonka kautta on syntynyt myös tehoja. FC Interiä vastaan pelatussa puolivälieräottelussa Voutilainen iski tärkeän tasoitusmaalin komealla puskulla.

- Olen päässyt nyt pelaamaan vähän ylempänä ja siellä pitääkin tulla tehoja. Ylempänä pääsen tekemään maaleja ja antamaan enemmän ratkaisusyöttöjä. Minulla on ollut ihan hyvä pre-season ja olen pysynyt kunnossa. Olen saanut harjoitella ja keskittyä tulevaan. Odotan pelien alkua hyvillä mielin ja onneksi ne kohta alkavatkin, Voutilainen sanoo.

Päävalmentaja Petri Vuorinen erittäin tyytyväinen Voutilaisen jatkamiseen raitapaidassa.

- Jerry on ollut tärkeä osa Vepsun peliä ja pelaamista jo monen vuoden ajan. Tämä oli todella helppo päätös minun kannaltani. Hän on niin iso osa peliämme ja hänen periksiantamattomuutensa kentällä on hienoa. Mielestäni Jerryllä on edellytyksiä jalkapallourallaan vielä Veikkausliigaa pidemmällekin. Todella hyvä pelaaja, jolla on paljon kokemusta Veikkausliigasta suhteellisen nuoresta iästä huolimatta, Vuorinen kommentoi.

Myös Voutilainen näkee ulkomaiden kentät yhtenä tulevaisuuden mahdollisuutena.

- Olisi hienoa päästä katsomaan joskus ulkomaille millaista siellä on pelata. Minulla ei ole kuitenkaan mikään pakko lähteä ulkomaille. Jos tulee potentiaalinen ja hyvä paikka, niin lähden katsomaan minkälaista se on.

Vuorisen mukaan Voutilaisella on vielä potentiaalia kehittyä, vaikka hän kuuluukin jo Veikkausliigan parhaimmistoon.

- Jerry suorittaa hyvin missä vaan roolissa ja ottelussa. Yksi esimerkki tästä on europelit, joissa hän pelasi todella hyvin. Tuntuu, että Jerryn voi heittää mihin vaan ja hän pärjää. Hän on kuitenkin omalla tavallaan vaatimaton suomalainen mies. Hänen pitää heittäytyä vielä enemmän peliin ja ottaa näkyvää roolia kentällä. Pitää dominoida ja hallita sitä peliä, Vuorinen kertoo.

VPS ja Voutilainen aloittavat Veikkausliigakautensa ensi maanantaina klo 18:30 kotiottelulla FC Interiä vastaan. Liput otteluun ovat myynnissä Vepsun verkkokaupassa. 

Artikkelikuva: Juha Tamminen

Hanki täältä lippusi kauden avausmatsiin

Ennakko: VPS kohtaa FC Interin kauden avausottelus...
Raportti: VPS Suomen Cupin välieriin hienolla voit...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio